Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no spark'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • rollaclub.net
    • KE70.com
  • Rollaclub Technical
    • Automotive Discussion
    • General Mechanical
    • Engine Conversions
    • Car Electrical
    • Motorsport
  • Rollaclub Rides
    • Rollaclub Rides
    • Rides - non-Toyota
    • Did it Myself
  • Rollaclub Social
    • Rollaclub Social (Off-Topic)
    • Rollaclub Regional
    • Forum Support
  • Market Place
    • For Sale - Car Parts
    • For Sale - Cars - Toyota ONLY
    • Wanted to Buy

Calendars

  • Community Calendar

Blogs

  • Best of Rollaclub
  • TOMsGPTurbo's Blog
  • Slant to Flat Conversion
  • visuli's Ke 20 Blog
  • The Silvia
  • LJMC-KE20's Blog
  • jimmy5det's Blog
  • Chadwick's Blog
  • 77KE30CS' Blog
  • deddy2012's Blog
  • little help please
  • oquinton's Blog
  • balico's Blog
  • KE72 Wagon
  • ke70 coilovers?
  • FAQTMU's Blog
  • rolla_van93's Blog
  • JJke55's Blog
  • Tezza15's Blog
  • nana_car_67's Blog
  • sweetke55's Blog
  • 78KE35
  • respect55's Blog
  • ZacKE70's Blog
  • HaydenRolla's Blog
  • HaydenRolla's Blog
  • HaydenRolla's Blog
  • *SErolla's Blog
  • Ke35 Hardtop
  • haydzzz's Blog
  • boomboom4786's Blog
  • rolesy's Blog
  • My38's Blog
  • GJM85's K Motor Blog
  • sharkboi's Blog
  • ke20rolla1971's Blog
  • Selling my rt80 corona
  • Crostek's Blog
  • Tweets ke30
  • SEM600's Blog
  • J-ROD's Blog
  • G0TRIC3?'s Blog
  • appsy's Blog
  • NEED A 22re STARTER MOTOR
  • The Kid's KE15
  • dirtyke29+1=30's Blog
  • rolla76's Blog
  • conmeow's Blog
  • corollninstyle69's Blog
  • Cleighton's T18
  • mazrotor's Blog
  • corolla_ke700's Blog
  • MartyJ's Blog
  • rolla_j's Blog
  • https://game-onlinetvchannel.com/colts-vs-titans/

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


How did you find us?


Real Name

Found 2 results

  1. Ok so here is my issue, Not long ago I bought a KE70, replaced the carburettor to twin su with lynx manifold, bought new headers etc. It ran once. Fast forward a week after that when my mate was around and I wanted to show off my mental 4into1 headers and how loud it was, wouldn't start though I might have been out of fuel, filled it up with some juice, still nothing. after a while of cranking it started, but was minimal (like, maybe 100) rpm, so low you could still crank it and it was ok with it. then it died. checked the distrubitor, rotor button was spinning freely, and points had weak spark, no problems. I'll switch it to an electronic distributor, get a bosch module, bosch GT40r coil, electronic dizzy, followed Jackbyo's mad guide to install a new electronic distributor (hence why I went with the coil and module I did) but still no spark, not from the coil, tested it with the old spark against the block or bolt head trick as well. made sure my wiring was all ok, still no spark. Re did the ground leads to the battery neg terminal and the engine earth, still no spark. Checked timing a million times ( the old rough TDC then rotor to spark lead one in the cap) ((dunno if that helps with anything)) I'm not great when it comes to car electronics, i've read that bad starters can draw too much power and kill spark so I'm thinking that might be my problem? Anyhow, this thing is killing me, the fact that it ran once, but not any more is driving me mental and ive scoured just about every lead I can think of. So now i'm coming to you lot for advice and hoping that you guys can point me in the right direction in regards to ideas or things ive missed that I should check Cheers in advance! ~Ethan
  2. Help! So I put MSD 6AL and blaster coil in the 2tc for my TE31. Car ran awesome, then no-start issues, charged batt, and new alt. even used a jump and my truck batt which has way more cranking amps. did the msd spark test, msd works fine. replaced cap, rotor, pickup coil, plugs, cleaned all ground straps and batt straps and posts, replaced starter(cause i fried the old one trying to start the dam car) after new starter, car cranked up and ran then died after 3min. the msd led light should flash each time the dizzy spins past the pickup coil. well it doesnt and no spark again, when cranking the msd doesnt blink with rotation, it did for a minute but stopped. new pickup coil reads 130 ohms which should be ok. old reads 110 Bypassed msd to old ignition module and coil. No spark still!!!! :wtf: What did I miss, something simple I'm guessing but my head hurts from trying. :bash: :hmm: :doh: 8/ :drgrim: :bright: :danger:
×
×
  • Create New...