Jump to content

DSKEW3

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DSKEW3 last won the day on September 19 2017

DSKEW3 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About DSKEW3

  • Rank
    New Member
  • Birthday 08/26/1988

Profile Information

  • Location
    sunshine coast
  • Real Name
    dustin

Recent Profile Visitors

5,030,397 profile views
  1. DSKEW3

    My 20V KE70

    So today I inspected some of the rust.
  2. DSKEW3

    My 20V KE70

    Hey guys I’m Finally starting on my project, I’ve had this Rolla for about 4 years, I drove it for about 2 years it started to show signs of rust, I was about to start cutting the rust out but had to move house and parked it at my parents place and bought a motorbike. So it sat there for 2 years and now I have a place with a small shed so I have brought it home to start fixing her.
  3. I am about to do the same thing but mine hasn't had the rust cut out, so that'll be fun for me. can't wait to see this cruisin round the sunny coast there's not many on coast that i know of anymore.
  4. if you still have that vvt solenoid ill buy it, i just moved into the new place so i can start working on my car for the first time in over a year.
  5. i had a video of it running like shit but its on my old phone that's broken. down low it sometimes backfires and carry's on, after about 4000rpm its fine anything before that is horrid.
  6. Bugger iam prob best to refit the vvt and get a standard ecu. I do have an old power fc for a 16V but don't think that will work on a 20V
  7. I don't know why they removed it if everything was stock, I would need to re-wire it to the ecu as it's got a microtech lt10s
  8. The engine never had one when i got it.
  9. I gotta do major rust repairs so while the engines out I'll break it down and rebuild it then I know the engine is good. Need to try and find a stock tune for the engine but I don't think a stock ecu will work cause the vtt has been removed.
  10. Mate and I did some tuning while I was driving it made it a bit better but still not there and it started to smoke to much think it could be either valves or blow by
  11. HOLY SH*T!!!!!!! its been a while since i have been on here. update since the last post last century haha still have the same gearbox issue i just learnt to live with it but i did buy a rebuild kit and another 2 T50 hopefully i can make one out of the three. on a sad note the car has been off the road for over a year as the engine was blowing a bit of smoke and all the rust i managed to find over the years :( but i still have it :). i never really did any more mods to it other then some old school hotwires and a 2 1/2 exhaust i bought some headers but couldn't fit them cause the collector was hitting the clutch slave cylinder, so they are just sitting in storage for now. here's a couple of pics of my rig. this is not photoshoped took me about 1000 goes to get this one shot prob my best photo i have ever taken. so when i first got the car i took it for a roady and a tune, i drove it with this tune for about 2 years i always knew there was something wrong as it was real shitty down low over fueling and backfiring out of the throttle bodies, so had a mate that knew a little about tuning so i bought the software and cords to see what was happening. so we plugged it in went for a drive done some data logging, when we got back he was looking at the tune i got when i first got the car he had a look at the fueling map IT WAS TUNED FOR 20PSI TURBO ARRRRGGGGGHHHHH, don't know what kind of drugs they where on but must of been good stuff. so the plan now is i'm waiting to find a shed so i can start to strip the hole car and find out how bad the rust is fix that and rebuild the engine, gearbox and diff.
  12. i have a KE70 with a silvertop 4age 20v and a T50. the other day i took my dash cluster out and tried to put the speedo cable back in and now it doesn't want to work again. where it plugs into the speedo it dosent stay there its like a cock in a sock, I tried to go to repco but they have no listing for a cable. has anyone bought one on ebay or know of anywhere i can get one from thanks.
  13. they never suggested anything i asked a million times but never heard back from them. I'm thinking of making up a box and put a pod filter on it.
  14. Hay people i have a 4AGE 20V silver top in my ke70 with quad throttle bodies i have been using the uni filter foam air filters but they keep on getting sucked into the trumpets and tearing the filter, i have been talking to uni filter Australia they reckon the filters i have are not suited to my car but the spring fits perfect not to big or to small. so i was seeing what different types of setups people have, if you could post a picture of your setup that would be awesome. cheers guys :thumbsup:
  15. yea i don't think the black top is going to be much of a gain in the long run still going to be fun either way.
×
×
  • Create New...