Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lights'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • rollaclub.net
    • KE70.com
  • Rollaclub Technical
    • Automotive Discussion
    • General Mechanical
    • Motorsport
    • Car Electrical
    • Car Sound
    • Engine Conversions
  • Rollaclub Rides
    • Rollaclub Rides
    • Rides - non-Toyota
    • The Inner Sanctum
    • Did it Myself
  • Rollaclub Social
    • Rollaclub Social (Off-Topic)
    • Rollaclub Regional
    • News
    • Forum Support
  • matespace
    • Automotive Catalogues and Specials:
  • Market Place
    • Site Sponsors
    • For Sale - Car Parts
    • For Sale - Cars - Toyota ONLY
    • For Sale - Other (non-automotive)
    • Wanted to Buy
    • Looking for Work

Blogs

  • Best of Rollaclub
  • TOMsGPTurbo's Blog
  • Slant to Flat Conversion
  • visuli's Ke 20 Blog
  • The Silvia
  • LJMC-KE20's Blog
  • jimmy5det's Blog
  • Chadwick's Blog
  • 77KE30CS' Blog
  • deddy2012's Blog
  • little help please
  • oquinton's Blog
  • balico's Blog
  • KE72 Wagon
  • ke70 coilovers?
  • FAQTMU's Blog
  • rolla_van93's Blog
  • JJke55's Blog
  • Tezza15's Blog
  • nana_car_67's Blog
  • sweetke55's Blog
  • 78KE35
  • respect55's Blog
  • ZacKE70's Blog
  • HaydenRolla's Blog
  • HaydenRolla's Blog
  • HaydenRolla's Blog
  • *SErolla's Blog
  • Ke35 Hardtop
  • haydzzz's Blog
  • boomboom4786's Blog
  • rolesy's Blog
  • My38's Blog
  • GJM85's K Motor Blog
  • sharkboi's Blog
  • ke20rolla1971's Blog
  • Selling my rt80 corona
  • Crostek's Blog
  • Tweets ke30
  • SEM600's Blog
  • J-ROD's Blog
  • G0TRIC3?'s Blog
  • appsy's Blog
  • NEED A 22re STARTER MOTOR
  • The Kid's KE15
  • dirtyke29+1=30's Blog
  • rolla76's Blog
  • conmeow's Blog
  • corollninstyle69's Blog
  • Cleighton's T18
  • mazrotor's Blog
  • corolla_ke700's Blog
  • MartyJ's Blog
  • rolla_j's Blog
  • https://game-onlinetvchannel.com/colts-vs-titans/

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


How did you find us?


Real Name

Found 4 results

  1. Hi guys I came a cross a old 1981 Toyota corolla 1.3GL 4K still in running condition. I bought it sorted out some engine problems it had now I am stuck with the Wiring I have downloaded all the wiring diagrams i could find on this forum and on the internet. I am not a mechanic or anything of the sort I don't know much about cars or it electrical and can't even make out the diagrams as my rolla is right hand drive and some of the wires on the diagrams does not match up to mine. I am having issues with all my lights, headlights, indicators, dash lights, stoplights, reverse light and even the number plate lights in not working. I replaced all the fuses(new) i could find on all the fuse boxes all three fuse boxes on in the engine bay one in the dashboard and the one the side wall panel next to my excel pedal.replaced all the bulbs, checked if they were all earth properly as i read in other posts, still no luck. however the dash lights came on green in color when i put the lights on side indicators started working but flashing rapidly, and it also shows the blue high beam light on the dash when i switch it to brights. but no lights are working. So now i am sitting with any front or rear light only a green lit dash cluster and side indicators. Please if anyone could explain to me what is wrong and how i can fix this I will be great full. I also tried taking it to a shop to repair but they want to charge me a arm and leg to fix this for that kinda money i could buy another one lol :elvis:
  2. I have a strange issue... after restoration most of my lights are not working. The light under the bumper front (indicator & city light) works. The indicators left work and blink The reverse lights work The brake lights work The high - beam lights work when operated on the indicator swich (for passing) The indicators right work (side and back, but not under the front bumper) but do not blink The headlights do not work (normal & high beam) The light under the front bumper (right) does not work The tail lights do not work. I've checked the light switch, that works. I've checked the fuses, they all seem ok. I've checked the wiring, seems ok, but have no power on them when I switch on the lights... What am I missing?
  3. Hi all, today i noticed something odd. my right indicator light would half light up when i braked and that with the headlights on sometimes the indicator would stick or be unresponsive. I have so far figured it has to do with my steering column. it was also messing with the right hand brake light. Has anyone had this happen before? Does anyone know what it might be? How can I fix it? Conah.
  4. Hi guys I'm looking to get some clear/altezza tail lights for my 92 gti ae93. I've seen pictures of other cars with them but can't find them anywhere for sale. Is there another model that would fit perhaps?? Thank you...
×
×
  • Create New...